5 jaar ZO! Tip 1 – Bedenk aan de voorkant hoe je het voor je ziet

Home / Geen categorie / 5 jaar ZO! Tip 1 – Bedenk aan de voorkant hoe je het voor je ziet

Het is Gerdien van Karssencommunicatie gelukt een leuk interview te schrijven over 5 jaar ZO! inclusief een aantal tips die ik voor startende ondernemers heb.

Vandaag tip 1: Bedenk aan de voorkant hoe je het voor je ziet, met welke producten of diensten je de markt op gaat (weet wat je kent en kunt), waarin je je onderscheidt (dat kan een niche zijn, maar ook het kiezen voor de breedte zoals ikzelf doe) en hoeveel het mag kosten (bepaal je tarieven als een soort van standaard – afwijken kan altijd). Starten met het ontwikkelen van een website, heb ik gemerkt, is daarvoor een zeer goed middel. Wel een bevalling smile-emoticon.

Recent Posts
Neem contact met ZO! op

Vul je gegevens in en je ontvangt snel een reactie!