Testimonials

Home / Over ZO! / Testimonials
 • Dankzij ZO! helpt een ePortfolio nu de mensen die ik coach en train om hun leerproces concreet te maken en te volgen. Zorgvuldig en met vaart richtte Liesbeth van Tongeren van ZO! het ePortfolio in naar mijn wensen, in mijn eigen huisstijl, compleet met handleiding en een voordelig tarief!

  Oeds Blok
  Oeds BlokOeds Blok coaching leiderschap innovatie
 • Ik kon mijn verhaal goed bij je kwijt en je haalde de pijnpunten er uit om mij verder op weg te helpen in mijn loopbaan.

  Erik Tijssen
  Erik Tijssen
 • Novadoc, organisatieadvies, personeelsadviesMet Liesbeth van ZO! trekken we nu al een paar jaar op. We zetten haar in voor de complexere situaties met medewerkers en voor organisatieadvies. Zo heeft ze onze organisatie recentelijk ondersteund in een fase van transitie waarbij we de aansturing vanuit de directie anders hebben ingericht. Ze heeft daarin het proces zowel inhoudelijk als relationeel goed weten te begeleiden.
  Albert Vanaschen
  Albert VanaschenNovadoc ECM BV
 • 'Jij gaf mij het zeer prettige gevoel dat ik je kon vertrouwen'

  Lenie Craane
  Lenie Craane
 • Oud-collega Liesbeth van @hetzoburo op bezoek gehad. Was erg gezellig en bedankt voor de goede adviezen! (Bureau is bijna leeg!)  

  Gerdien Karssen
  Gerdien KarssenKarssen Communicatie
 •   @hetzoburo is top! Een duwtje in de rug is altijd handig. Een duwtje kan pijnlijk zijn maar zorgt er voor dat je zelf gaat zwemmen! #dank  

  Matthijs Stemmer
  Matthijs StemmerEBS De Parel
Neem contact met ZO! op

Vul je gegevens in en je ontvangt snel een reactie!