Projectmanagement

Liesbeth is een ervaren projectleider met een brede interesse. Zij heeft zich in zeer korte tijd ingewerkt in het primaire zorgproces van woonzorgcentrum ’t Hamersveld. Op natuurlijke wijze geeft zij leiding aan teams/medewerkers, met warme aandacht voor de professionals, waarbij de bewoner voortdurend centraal staat in haar keuzes. Liesbeth is een fijne sparringpartner, creatief en resultaatgericht.

Ik heb Liesbeth leren kennen als een betrouwbare en loyale collega. Zij heeft met succes een aantal grote projecten gedaan voor de CHE, onder andere het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe gesprekscyclus (Resultaat- en Ontwikkelgesprekken) en de selectie en implementatie van een nieuwe arbodienst. HR is echt haar ding! Ze heeft visie en wil daar ook graag over in gesprek. Liesbeth is sterk in het ontwikkelen van beleid en heeft oog voor de (zwakkere) mens.

Liesbeth heeft als interim HRM manager gewerkt voor Kinderopvang Triangel. In korte tijd slaagde zij erin overzicht te hebben over alle lopende projecten. Ze is punctueel, vindingrijk, een harde werker en heel plezierig om mee samen te werken.

Als projectleider geniet ik er van een project te begeleiden, met lange adem of de nodig snelheid, al gelang de situatie.

De belangrijkste verantwoordelijkheden in het leiden van projecten zijn het schrijven van de projectaanvraag en het projectplan, de projectplanning, het organiseren van de uitvoering, het aansturen van het projectteam, de bewaking van de voortgang en eventuele projectrisico’s, in combinatie met de informatievoorziening aan en het creëren van draagvlak bij alle interne en externe stakeholders en de bijbehorende projectverantwoording.

Behaalde resultaten

  • Ontwikkeling en implementatie gesprekscyclus voor diverse organisaties

  • Herontwerp en verhuizing Leerhuis Beweging 3.0

  • Uitvoering vlootschouw Hospice Dôme

  • Project Functievorming bij diverse organisaties

  • Reorganisatie met behulp van regieteams, samenvoegen teams, inkrimping