Loopbaanbegeleiding

 

Wil je stilstaan bij een zinvolle invulling van de laatste fase van je loopbaan?

Vraag je je af wat de volgende stap in je loopbaan zou moeten zijn?

Ben je op zoek naar de baan die het beste bij je past?

Is het tijd voor een andere baan, maar ben je niet zeker?

Vraag je je af waar je moet beginnen met solliciteren?

Wil je onderzoeken welke sector het beste bij je past?

Loopbaanbegeleiding op maat vraagt gemiddeld om circa vijf sessies van 1,5 uur per keer.

Onderdeel van de begeleiding is een aantal opdrachten waaronder het doen van een of twee digitale tests. In overleg kan een specifieke methodiek worden gebruikt zoals Businessmodel You. Een methode om je carrière opnieuw uit te vinden: op één A4’tje’.

Het succes van het welslagen van een loopbaantraject is mede afhankelijk van de klik tussen beide partijen. Dat is dan ook de reden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (intake). Op basis van dit gesprek en de offerte wordt besloten of de loopbaanbegeleiding wel of niet wordt aangegaan.

De zeven Life Languages

Resultaat

  • Antwoord op de vraag of het tijd is voor een andere werkomgeving, doorgroeien of wellicht jezelf aan te passen aan de huidige omstandigheden.

  • Bespreking van de opdrachten tijdens loopbaancoachgesprekken.

  • Aanvullende digitale tests zoals Kendall Life Languages™ communicatieprofiel, Werkwaardentest, Beroepentest, Competentietest.

  • Feedback op producten en logboek in het persoonlijke ePortfolio door coach.

Ik kon mijn verhaal goed bij je kwijt en je haalde de pijnpunten er uit om mij verder op weg te helpen in mijn loopbaan.

Jij gaf mij het zeer prettige gevoel dat ik je kon vertrouwen.

Liesbeth heb ik ervaren als een zeer bevlogen en persoonsgerichte werker die echt samen met jou op zoek gaat naar wat belangrijk en waardevol voor jou is. Daarbij heeft ze me kennis laten maken met Life Languages. Dat was een schot in de roos. De vragenlijst geeft heel veel zelfinzicht, maar biedt ook hele waardevolle aanknopingspunten voor vervolgstappen in zelfontwikkeling. De coaching van Liesbeth heeft voor mij veel betekend.