Management Development

Gericht op leidinggeven, kent iedere Communicatiestijl binnen het Kendall Life Languages Profile™ een eigen leiderschapsstijl, binnen een eigen cultuur en vanuit eigen waarden & normen.

Zo zijn er mensen die gepassioneerd zijn over leiding geven. Mensen met een grote visie en ambitie, die de lat hoog leggen en gaan voor excelleren. Mensen die houden van teamwork en verantwoordelijkheid geven én dragen. Maar er zijn ook mensen die vanuit hun emotie leiding geven, zoeken naar empathie en inspiratie. Kijken naar het versterken van elkaar vanuit eigen kwaliteiten, vanuit gelijkwaardigheid. En er zijn de pioniers, de leiders die vooral starten en innoveren, echte ondernemers zijn.

Werkwijze

 • Digitale vragenlijst Life Languages

  Op basis van de ingevulde digitale vragenlijst ontvangt de leidinggevende het persoonlijke Life Languages communicatieprofiel.

 • Individuele terugkoppeling

  Tijdens het individuele terugkoppelingsgesprek wordt ingegaan op het profiel, de sterke, minder sterke- en ontwikkelkanten.

 • MT-sessie

  Tijdens een MT-sessie wordt vervolgens een groepsterugkoppeling verzorgd en dieper ingegaan op kansen en uitdagingen in de onderling samenwerking als managementteam. Dit wordt onder andere ondersteund met zogenaamde cross-talks waarbij de profielen onderling met elkaar vergeleken worden.

Resultaat

 • Inzicht in uw eigen, persoonlijke, unieke communicatiekracht en die van uw collega leidinggevenden en medewerkers.

 • Kennis van de aanwezige talen binnen het MT / Leiderschapsteam, de kracht en aandachtspunten van het groepsprofiel.

 • Praktische inzichten om anders te communiceren.